Produkter och tjänster

Utrymnings och räddningsstegar

Räddningsstege Cupola
Räddningsstege Cupola

Cupolas räddningsstege är tillverkad i aluminium med skyddsöverdrag av polypropylen som är försedd med ett reflekterande material. Stegen är försedd med fjädrande distanser för att hålla stegen från fasaden och är brandsäker och vattenressistent, den finns i längder på fyra och sju meter.

Jimmy FasadRäddningsstege Jimmy Fasad

Jimmy Fasad är en lätt, stark och smidig räddningsstege för utrymning. Stegen är närmast avsedd för villor, radhus och flervåningshus. Jimmy Fasad väger endast fem kilo i fyrametersutförande och är därför lätt att handskas med.

 

 

Diskret räddningsstegeDiskret Räddningsstege

Med en räddningsstege monterad utanför sovrumsfönstret, kontorsfönstreteller på annan lämplig plats, tar man sig ut på ett säkert sätt om olyckan skulle vara framme. Stegen är smakfullt utformad och stör därför ej fasaden fastän den är fast monterad och alltid i beredskapsläge. Den kan monteras enkelt på alla typer av fasader och är tillverkad av underhållsfri aluminium. Stegen kan ej öppnas från marken och är därmed både barn och inbrottssäker. Stegen finns i sex olika längder från 2,1 m till 5,4 m och kan sammankopplas till önskad längd, som tillbehör finns även en utfällbar utstigningsramp.